Hallo, ik ben

en ik begeleid groeiende ondernemers met hun doordachte VISUELE IDENTITEIT STRATEGIE zodat ze een professioneel imago ontwikkelen, waardoor ze zich op unieke wijze onderscheiden en een impactvolle indruk achterlaten.

Wie is Annabel 

enthousiast • creatief • authentiek • onderscheidend • artistiek verwonderd • vrijheid • luisterend • being bold • empathisch • verbindend 

Onderscheid door lange termijn denken en impact 

Van artistieke ontwaking tot creatieve impact 

Als kind ontwaakte mijn creatieve geest al vroeg, geïnspireerd door mijn moeder, een kunstenares met oog voor detail en schoonheid. Mijn liefde voor esthetiek leidde tot het ontwerpen van mijn eerste logo als tiener. Deze vroege passie van creativiteit legde de basis voor mijn opleiding en carrière als grafisch ontwerper.

Mijn loopbaan is een grafische reis, gekenmerkt door het creëren van unieke en originele creaties met diverse en vernieuwende materialen, waarmee ik me onderscheidde van andere grafische ontwerpers. Zoals een kunstenaar in zijn vakgebied, zoek ik vandaag om klanten te helpen om een diepgaande impact te maken, los van conventies, en te streven naar persoonlijke identiteit en originaliteit. 

Van eenvoudig ontwerp tot strategische visuele identiteit

Wat aanvankelijk begon als eenvoudig logo- en visitekaartjesontwerp is geëvolueerd tot een boeiend traject voor klanten, waar grafisch ontwerp daadwerkelijk de groei van hun bedrijf bevordert. Ik creëer een visuele identiteit die de ziel van mijn klanten weerspiegelt, vergelijkbaar met hoe een kunstenaar zijn kunstwerk zorgvuldig opbouwt.

Door grafisch ontwerp slim te integreren in een doordachte visuele identiteitsstrategie op diverse niveaus (online, offline, ruimtelijk), streef ik samen met de klant naar maximale impact. Het draait om het begrijpen van het ‘waarom’ en het vertellen van hun ‘authentieke verhaal’, met emotie en beelden die spreken. Een impactvolle visuele identiteit verspreidt de essentie van een persoon, waardoor hun verhaal overal aanwezig is. En het is pas wanneer klanten al deze aspecten omarmen en implementeren dat ze écht het verschil kunnen maken en een impact kunnen hebben met hun bedrijf.

Ontdek Annabel

Interessante weetjes en fascinerende feiten. 

Annabel, een naam die synoniem staat voor passie en verfijning. Ze leeft voor kunst en wordt gemakkelijk ontroerd door creativiteit. Naast haar liefde voor haar katten, koestert Annabel een fascinatie voor haar verzameling statementringen. Deze juwelen zijn meer dan alleen sieraden; ze vertegenwoordigen verhalen, herinneringen, en een unieke stijl. En alsof dat nog niet genoeg is, creëert Annabel zelf ook deze betekenisvolle stukken, elk met een vleugje van haar eigen ziel. 

Maar haar passies stoppen niet bij kunst en sieraden. Annabel heeft een zwak voor originele brillen die haar gezicht omlijsten als kunstwerken op zich. Haar warme persoonlijkheid straalt door haar ogen, die altijd schitteren van oprechte interesse en verbondenheid met anderen. Voor Annabel is het leven een canvas, waarop ze haar liefde, creativiteit en hartelijkheid schildert, en dat ze graag met anderen deelt. 

The MEANING OF LIFE is to find your gift.
The PURPOSE OF LIFE is to give it away.

– Pablo Picasso –

Hoe kan ik jou helpen

Ben jij er klaar voor?
Wil jij jouw authentieke identiteit neerzetten die klopt en resoneert bij jouw doelgroep?

Dan help ik je graag! Samen werken we aan een strategie die jouw bedrijf meer zichbaarheid zal geven.

Laten we samenwerken om jouw succes waar te maken en je onderneming te laten schitteren! 

Wat anderen vertellen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Klantnaam

Bedrijf van de klant