Dé reden om je Nieuwjaarswensen te versturen op een GEDRUKTE – echte – kaart …

10 apr 2024

Je hebt het vast zelf al ervaren: een kaartje dat onverwacht in je brievenbus valt, brengt een aangename verrassing en een warm gevoel met zich mee. Hoewel je graag kaartjes van familie en vrienden ontvangt, is het belangrijk om ook je klanten niet te vergeten! Jouw hartverwarmende of ludieke gedrukte boodschap schittert op de kast en verdwijnt niet onopgemerkt tussen alle spam in een overvolle mailbox.

Je gedrukte kaart creëert een extra contactmoment. Een klein gebaar, even informeren hoe het met de klant gaat, is niet alleen een basaal menselijk gebaar, maar het kan ook leiden tot hernieuwde samenwerking. Je kunt de nadruk leggen op wat er écht toe doet. Wie kun jij helpen? Heb je een gouden suggestie? En wat als je sociaal engagement of maatschappelijke betrokkenheid inzet als tool voor verbondenheid?

Enkele praktische tips:

  1. Val op! Natuurlijk wil je voorkomen dat jouw wensen verdwijnen tussen de massa. Laat jouw kaart opvallen door een uniek ontwerp, bijzondere afwerking of mooie enveloppe.
  2. Maak het persoonlijk! Het beeld en de boodschap moeten bij je passen, zodat het je imago versterkt. Door je team, je logo of je bedrijfsmascotte in de schijnwerpers te zetten, draagt het helemaal jouw persoonlijke boodschap uit.
  3. Wees herkenbaar! Je wilt absoluut geen saaie kaart. Samen creëren we een ontwerp op maat voor meer herkenbaarheid. De klant ziet in één oogopslag de afzender en de boodschap.
  4. Informeer je klant! Je boodschap is een contactmoment, dus je kunt nieuwe producten of diensten in de schijnwerpers zetten. Heb je ander opmerkelijk nieuws, zoals een geplande workshop of een opendeurdag?

Met dat kleine verbindende gebaar op papier kan ik je helpen! Vertel me waar jij voor staat en wat jouw visie is, hoe jij je missie en boodschap wilt uitdragen. Wil jij in het oog springen met de juiste uitstraling en je waarden/producten uitdragen?

Ik ontwerp voor jou de meest originele eindejaarswensen, van een eenvoudige kaart tot een 3D-model. Wil je extra opvallen? Denk aan een kalender, blocnote of een origineel gadget. Een magneet, totebag of sleutelhanger zal je klanten zeker met een warm gevoel vervullen.

Kan ik je assisteren bij het bedenken van een origineel idee? Samen komen we zeker tot een fijne oplossing!

Verbindende, warme groet!

Af en toe nieuws en inspiratie in je mailbox?

Ja, dat interesseert me wel! 

We respecteren jouw privacy. Uitschrijven kan met een simpele muisklik. Maar ik zou het wel spijtig vinden.